Fotograferen heb ik vanaf kinds af aan al ontzettend leuk gevonden. Ik kan me nog goed herinneren dat ik van mijn oudtante op mijn 6e verjaardag mijn eerste echte roze fototoestel kreeg. Mijn ouders waren daar wat minder blij mee aangezien ik alles fotografeerde wat ik tegen kwam en het hen een hele kluit met rolletjes heeft gekost! Altijd heeft het me bezig gehouden en was het mijn droom om met mijn camera mijn creativiteit te kunnen uiten.

Nu ben ik alweer acht jaar aan het werk als fotografe. Ik vind het zo leuk dat ik van zo een mooie hobby mijn werk heb kunnen maken. Elk moment dat ik voor iemand iets vastleg, is dat iets van grote emotionele waarde. Wat is er mooier om van een gebeurtenis iets blijvends en ontzettends moois te maken? Met mijn 10-jarige ervaring als leidster in de kinderopvang gaat het fotograferen van kinderen mij altijd goed af. De handigheid met kleine babytjes en het inspelen op de eigenwijze 2-jarige vind ik dan ook altijd erg leuk.

Mijn twee lieve kindjes en mijn partner steunen me ontzettend en zijn een hele grote inspiratiebron voor mij. Mijn stijl zou je het beste kunnen omschrijven als eigentijds, creatief, spontaan, geduldig en ongedwongen.
Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje in mijn galerij of like mijn Facebook pagina!.

Promotievideo

Bekijk hier mijn nieuwste promotievideo om nog meer te weten te komen over mijn werkwijze en natuurlijk is dit ook een mooie manier om eens kennis te maken!