86a

Vrijdag 24 juni dit jaar was een bijzondere dag voor het stel Richard en Lizette: ze gingen namelijk trouwen op deze datum! Een mooi stel uit Roosendaal en ik had de eer om de fotografie bruiloft voor het stel te verzorgen met in de hoofdrol hun volkswagenbusje.

Als ik op vrijdagochtend arriveer, zijn Richard en Lizette bijna klaar voor de ceremonie. De kapper is nog bezig om hun kapsels perfect in model te brengen, dus besluit ik om rond te kijken in het huis. Het stel heeft een passie voor Volkswagenbusjes en dat komt duidelijk naar voren in hun interieur. Geen wonder dat een Volkswagenbusje ook een grote rol speelt op deze mooie dag.

Bruiloft op hun eigen manier

Lizette is dolgelukkig als ze eindelijk haar prachtige trouwjurk aan mag trekken. Buiten de traditie om helpt Richard haar hiermee. Ze hebben bewust besloten om niet alles volgens gewoonten te doen, maar vooral de dag in te richten zoals zij dat zelf willen. Ik vind het erg leuk om te zien dat zij hun eigen gang gaan.

De trouwauto is inmiddels ook aangekomen bij het huis. Ook het vervoer op de trouwdag is in stijl, want de trouwauto is een blauw Volkswagenbusje. Zelf kan ik helaas niet meerijden, want ik rijd alvast vooruit naar het stadhuis op de markt van Roosendaal. Daar is het een gezellige boel: steeds meer gasten voor de bruiloft komen bij mij voor het stadhuis staan. Het gezelschap is groot als het blauwe busje de markt oprijdt. Richard stapt als eerste uit en helpt vol trots zijn bruid uit de auto. Daarna vliegen de achterdeuren open en stappen de kinderen uit. “Wauw” klinkt het om mij heen en terecht, want het is een prachtig gezin.

Emotionele, mooie ceremonie

Iedereen neemt plaats in het Raadhuis en als Richard en Lizette binnen zijn, begint de ceremonie. De plechtigheid is mooi, persoonlijk en emotioneel en de muziek past er goed bij: een ceremonie die ik niet snel zal vergeten. Na de ceremonie lopen de nu man en vrouw trots de trap van het stadhuis af. Hier worden zij ontvangen door hun gasten en maken we de groepsfoto’s.

Na de ceremonie is het tijd voor feest: hiervoor is Le Gardin in Rucphen gekozen. Bij aankomst bij het Landhuis maak ik mooie foto’s van het gezin en hun Volkswagenbusje. De zon schijnt steeds feller en het is tijd voor een toast op het bruidspaar. Na het klinken van de glazen zit mijn werk er helaas weer op.

Fotografie bruiloft een succes!

Beste Richard en Lizette, ik heb enorm genoten van jullie mooie bruiloft en ik vond het een eer dat jullie mij het vertrouwen gaven om deze zonnige dag vast te leggen.

Liefs, Willemijn

Fotografie bruiloft

1aa 2a 3a 5a 6a 7akopie 8a 9a 10a 11a 13a 14a 16a 19a 21a 23a 26a 27a 30a 32a 33a 34a 35a 36a 38a 39aa 40a 41a 42a 43a 44a 46a 48a 50a 51a 55a 58a 69a 73a Bruiloft fotografie 79a 81a 85a 87a 88a 89a 91a 93a 94a

2 thoughts on “Fotografie bruiloft van Lizette en Richard

Comments are closed.