zsdx

Het koppel Steffi en Dennis heeft gebruik gemaakt van het Fotoblixz babyplan. De eerste stap van het babyplan was al achter de rug: ik fotografeerde Steffi namelijk toen ze hoogzwanger was van haar zoontje. Super leuk, want daardoor leerde ik Steffi en Dennis al goed kennen. Nu hun zoon eindelijk was geboren, was het tijd voor de newbornshoot. Het werd een wel heel erg bijzondere shoot.

De newbornshoot van Jayven stond al ingepland toen ik een telefoontje kreeg van zijn papa Dennis. Hij vertelde mij dat hij een plan had voor tijdens de shoot: hij wilde namelijk Steffi ten huwelijk vragen. Wat een fantastisch idee! Goed dat hij het aangaf, want daardoor zou ik het moment perfect vast kunnen leggen.

Het huwelijksaanzoek

Op de dag van de shoot werd ik ontvangen door Dennis: hij hielp mij met het sjouwen van mijn apparatuur voor de fotoshoot. Toen alles op de juiste plek stond, bespraken we nog snel het huwelijksaanzoek door. Dennis had het helemaal uitgedacht: wij zouden Steffi naar boven lokken om haar Jayven aan te kleden voor de shoot. De grote verrassing zou dan zijn dat Jayven een boodschap op zijn rompertje had staan, namelijk de tekst: “Mama wil je met mijn papa trouwen?”.

Een prachtige verrassing voor Steffi, want toen ze het rompertje zag, sprongen de tranen gelijk in haar ogen. Dennis ging op zijn knieën en vroeg het haar met een ring. Ze zei volmondig ja!

Fotoblixz babyplan de shoot

Het stel straalde van geluk en nadat Jayven aangekleed was voor de newbornshoot, was het tijd om de foto’s te maken. Jayven deed het geweldig: hij vond alles prima en kreeg tussendoor nog even wat te drinken.

Na de laatste foto was het voor mij tijd om mijn spullen weer in te pakken. Het was een van de mooiste newbornshoot die ik ooit heb mogen maken: bedankt Steffi en Dennis!

Lieve Jayven, ik zal jouw bijzondere shoot nooit vergeten en tot de volgende stap van het Fotoblixz babyplan!

Liefs, Willemijn

2a

Fotoblixz babyplan Fotoblixz babyplan

3a 4a 5a 6a 9a7a 10a

One thought on “Shoot baby Jayven Fotoblixz babyplan

  • Corry o sullivan zegt:

    Kan niet anders ook met zulke trotse ouders en zo prachtig manneke

Comments are closed.