21

Familie is altijd al erg belangrijk voor mij geweest. Daarom was het voor mij een grote eer om mijn zusje te mogen fotograferen voor haar Fotoblixz-babyplan. De eerst fotoshoot vond een jaar geleden plaats: mijn zusje was toen 32 weken zwanger van haar zoontje. Toen haar zoontje (en mijn neefje) Sam eindelijk geboren was, mocht ik zijn newbornshoot en geboortekaartjes verzorgen. Ik werd gelijk verliefd op dit kleine mannetje en nu was het tijd voor shoot drie: de smashcakeshoot.

Sam werd bijna één jaar en daarvoor was een leuke uitnodiging voor vrienden en familie nodig. Als trotse tante gaf ik hem de smashcakeshoot cadeau voor kleine Sam zijn verjaardag. Een goed idee, want een grote verjaardagstaart mag niet ontbreken op een verjaardag natuurlijk. Ik verheugde me er echt op om de foto’s te mogen maken, want ik ben dol op mijn neefje.

Vrolijke smashcakeshoot

De studio was vrolijk versierd en nadat ik mijn spullen had uitgepakt en klaar had gezet, kon de shoot beginnen. De taart die ik voor een smashcakeshoot gebruik is altijd erg groot: dat staat leuk op de foto en de taart wordt nooit helemaal opgegeten. Sam had grote honger en daarmee verbaasde hij mij enorm, want hij at gewoon de hele taart op! Hij genoot van zijn taartje en kon er geen genoeg van krijgen. Sam heeft nu al een gezonde eetlust in ieder geval.

Het was fantastisch om Sam te fotograferen: hij danste en lachte vrolijk naar de camera en ging op in de taart. Hij genoot van de shoot, net als zijn mama en deze trotse tante. De foto’s werden daardoor ook heel levendig en straalden blijdschap uit.

Lieve Sam, je bent een leuk mannetje waar jouw ouders nog veel van zullen gaan genieten. Op je eerste verjaardag krijg je van mij een dikke kus en natuurlijk een groot stuk taart haha. Liefs, Willemijn     14a Smashcakeshoot Sam 11a 10A 9a 7a 6a 5a 12a4aa Smashcakeshoot Sam 18a 16a 15a

2 thoughts on “Smashcakeshoot van Sam (Fotoblixz-babyplan)

Comments are closed.