Naamloos-2

Het was een succes de FotoBlixZ-kerstactie van 2015 werd super bezocht. Ik heb genoten van alle menen die ik voor de lens kreeg, de geweldige kerstsfeer, lekkere hapjes en lachende kindjes. Nogmaals allemaal super bedankt voor jullie bezoek ik vond het geweldig! Kijk snel naar het filmpje van deze dag.

Lees verder
s

FotoBlixZ kan natuurlijk ook zorgen voor hele leuke cadeaubonnen. Omdat er steeds meer vraag is naar cadeaubonnen ben ik daarmee aan de slag gegaan. Een cadeaubon in een nieuw jasje! Super leuk om te geven, origineel, blijvend en persoonlijk. Cadeaubonnen zijn te krijgen in verschillende prijsklasse. Heeft u interesse neem dan gerust contact met me op ik vertel u graag wat over de mogelijkheden…. Read More

Lees verder
frcw

In het voordeelpakket zit de bollebuikenshoot, de newbornshoot en de hiep-hiep-hoera shoot. Voor verdere informatie en werkwijze over deze drie shoots kunt u informatie vinden onder de bijpassende portfolio op de website. Het Babyplan is er al vanaf €250,- .

Lees verder
gtge

Vaderdag staat weer voor de deur en wat is er nou leuker dan je papa wakker maken met een wel heel leuk cadeau!!!! Gegarandeerd succes, een mooie foto van de kids en helemaal in de stijl die jullie papa  super vind. Nu al vanaf €49,-  .

Lees verder